ISF TERVUREN. Spacious-Minds installeerde Muur van gezichten en box. In dit project hebben we een vrij klein kinderdagverblijf aangepast dat ruimte en nieuwigheid miste. Om dit op te lossen, installeerden we onze doorkijkbox, waarin kinderen kunnen zien en gezien kunnen worden, aan beide zijden, wat de ruimte aanzienlijk opener maakte.

We hebben ook onze Muur van gezichten geïnstalleerd, een kunstig stuk dat nieuwsgierigheid, betrokkenheid en verkenning stimuleert. Beide stukken (speelhok en Muur van gezichten) waren een gespreksonderwerp voor zowel ouders als verzorgers! Net als al onze ruimtes hebben we de ruimte versierd met levende planten en symbolen uit de natuur.

Wetenschap

Diversiteit

Fantasie

Duurzaam

Veilig

Door de site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten