ISF WATERLOO. Spacious-Minds ontwierp de gehele ruimte (zie Producten voor de redenering achter elk ontwerpproduct). In dit project hebben we een kinderdagverblijf aangepast dat zich in de kelder bevond en zowel licht als een verbinding met de natuur buiten miste. Om dit op te lossen, installeerden we spiegels die de natuur buiten in de binnenruimte weerspiegelden en meer natuurlijk licht naar binnen brachten.

We hebben ook een aantal van onze andere producten ge├»nstalleerd om de ruimte ruimtelijker te maken, want die was nogal klein. Zoals al onze ruimten hebben we de ruimte versierd met levende planten en symbolen van de natuur (waaronder een muur waarop prachtige natuurvideo’s werden geprojecteerd). De opening van de verbouwing van dit kinderdagverblijf ging gepaard met een lezing van Dr. Dobkins over de wetenschap van welzijn en ruimtes.

Wetenschap

Voor PM'ers

Verbeelding

Duurzaam

Veilig

Diversiteit

Door de site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten