EIGENWIJS LANDGRAAF. Spacious-Minds ontwierp de gehele ruimte, en trainde de verzorgers in welzijn (zie Producten voor de rationale achter elk ontwerpproduct). In dit project zijn we begonnen met een zeer oud (1800) gebouw dat oorspronkelijk werd gebruikt als overheidsgebouw. In samenwerking met een architect hebben we het omgebouwd tot een kinderdagverblijf, waar muren werden verplaatst en kamers werden gecreëerd die in elkaar overliepen.

We wilden dat de bewoners in de hele kinderopvangruimte samenhang en toch individualiteit zouden ervaren. Dit hebben we opgelost door ontwerpen en producten te creëren die consistent waren in alle ruimten, met wat spatten van creativiteit in sommige ruimten, bijvoorbeeld een kinderbadkamer die een “blauwe meeslepende” ervaring opleverde. De uitreiking van het rode lintje voor dit kinderdagverblijf ging gepaard met een lezing van Dr. Dobkins over de wetenschap van welzijn en ruimtes.

Wetenschap

Diversiteit

Fantasie

Duurzaam

Veilig

Door de site te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten