EIGENWIJS LANDGRAAF. Spacious-Minds designed the entire space, and trained the caregivers in well-being (see Products for rationale behind each design product). In this project, we started with a very old (1800s) building that was originally used as a government building.  Working alongside an architect, we converted it into a daycare, where walls were moved, and rooms were created to flow into one another.  

We wanted occupants to experience cohesion across the daycare space, yet individuality, which we solved by creating designs and products that were consistent across the rooms, with some splashes of creativity in some spaces, for example, a child bathroom that produced a “blue immersive” experience. The red-ribbon ceremony for this daycare was accompanied by a lecture by Dr. Dobkins on the science of well-being and spaces.

Science

Diversity

Imagination

Sustainability

Safety

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close